Noget jeg altid glæder mig til er julens højtid, med alle de fordele det fører med sig.. God mad, hyggelige stunder med familien og ikke mindst børnenes glæde når de pakke julegaver op..

Men i år var der ikke kun glæde at spore i børnenes øjne, men i særdeleshed også i undertegnedes.. 😉 For under træet havde en blød pakke fundet vej, og det viste sig at det ikke var en hvilken som helst blød pakke..

Jeg er nu blevet den heldige ejer af et par virkelig fede 5.11 Stryke bukser som jeg allerede nu ved at jeg kommer til at blive virkelig tilfredse med.

511 Stryke Bukser

511 Stryke Bukser

Bukserne sidder perfekt og har mange praktiske lommer. Bukserne kan fåes i mange forskellige farver, og efter sigende er 5.11 mærket virkelig ved at vinde indpas på det danske marked. Så det er nok ikke det sidste vi ser til mærket. Især deres bukser er kvalitetsmæssigt virkelig gode, jeg mener selv de er på højde med flere af de dyre mærker på markedet. Og her får du et par suveræne jagtbukser til omkring 800,-..

Det der imponerer mig mest er den Teflon behandling stoffet har, vand og snavs har ingen chancer for at ødelægge en god tur i skoven.

Det er absolut ikke sidste stykke tøj jeg ønsker mig fra 5.11, har hørt deres rygsække bl.a. også er helt suveræne. Du kan se meget mere om 5.11 på deres amerikanske website.

Comments are closed.

Post Navigation