Vi kender det allesammen.. Sløve knive der hverken vil skære eller lade være.. Man filer og filer uden at komme nogen vegne.. Man bliver mere og mere irriteret og til sidst ender man med at købe en ny kniv.. Men er det nu nødvendigt..??

Jeg har stået i denne situation mange gange, indtil jeg fornylig fik set at der var noget der hed Lansky.. Lansky Sharpeners producerer alverdens slibesystemer og knivslibere til alt hvad der kan slibes.. Genialt.. Og deres slibesystemer er tilmed super enkle at bruge..

Lansky SlibesætMan kan få hele slibesæt hvor der er 3-5 forskellige slibesten, holder til kniv samt slibeolie med. Det gør det utrolig nemt at komme i gang med at slibe sine knive. Den smarte holder der medfølger sørger for at du får slebet dine knive i den helt rigtige vinkel.

Man kan sagtens starte med et mindre slibesæt end dette her, men man bliver hurtigt bidt af at optimere sine knive så de bliver super skarpe.

 

En hurtig måde at få slebet sine knive på er ved at bruge den smarte Lansky knivsliber. Det er en lille handy sliber du kan have i lommen, men som med garanti vil redde dig når du står i ingenmandsland og mangler en skarp kniv. Intet mindre end genialt..

Lansky KnivsliberSå når alt dette er sagt, er det slut med sløve knive der ikke kan skære.. Ihvertfald i min verden.. 😉

Comments are closed.

Post Navigation